donderdag 10 oktober 2013

Magic bites bij Merlijn



Altijd al graag een potje willen bowlen en daarna onbeperkt culinaire hapjes eten voor een vaste prijs? Dat is mogelijk bij Bowling & Bistro Merlijn. Bij Merlijn zijn de 70 populairste kleine gerechtjes van de afgelopen 20 jaar op een menukaart gezet en daar kunt u onbeperkt kleine gerechtjes van bestellen.

Het menu van Merlijn is erg gevarieerd en dus voor iedere eter geschikt. Ben je een vleeseter, dan zal je snel kiezen voor de Speenvarkenbiefstuk met gembersaus. Vitello tonato, gesneden kalfsbiefstuk met tonijnmayonaise zal zeker voor een visliefhebber een ‘magic bite’ zijn. Maar ook met de vegetariërs is rekening gehouden. Zij kunnen gaan voor een gerechtje zoals de warme tomaat gevuld met risottorijst en groenten.

Het concept van Merlijn is vrij eenvoudig. Per ronde kies je twee gerechtjes van de kaart per persoon. Vervolgens worden de ‘Magic Bites’ uitgeserveerd en kan er weer een volgende ronde uitgevraagd worden. Dit gaat door totdat iedereen zijn buikje rond heeft gegeten.

De prijs voor dit avondje onbeperkt culinair genieten is vanaf 25 euro per persoon. Naast dit concept, bestaat er ook de mogelijkheid om te steengrillen, glasgrillen, wokgrillen of gourmetten.

Bent u benieuwd naar de kaart van de magic bites? Bekijk het menu op www.merlijn.com.

Door: Iris Kop

Geen opmerkingen: