Als je aan culinair denkt, denk je snel aan culinair eten. Denk je aan culinair eten dan zul je ook snel aan Robert Kranenborg denken. De kok die zichzelf bewees bij Expeditie Robinson. Bijna een miljoen kijkers zagen hoe Robert zelfs op een onbewoond eiland nog een culinair krabbensoepje kon bereiden, waar je in zijn restaurant al snel 10 euro voor neer moet leggen.
Robert had in de expeditie niet zo veel succes. De samensmelting heeft hij niet gehaald. Maar zijn restaurants in Nederland zijn wel een groot succes. De vijf restaurants waar hij werkt of heeft gewerkt hebben in totaal 7 Michelinsterren. In 2009 was hij samen met zijn dochter te zien in het programma ´over de kook.´ Later nam hij ook nog de presentatie van Topchef opzich en alsof het nog niet genoeg is, bereidt hij ook nog met enige regelmaat klassieke gerechten in de Wereld draait door.
Mocht je ooit zin hebben om naar een restaurant te gaan waar Robert heeft gewerkt, dan staan hieronder de adressen en hoeveel je er ongeveer kwijt bent per persoon voor een menu.
Gastronomisch restaurant La Cravache
Koen Devos - Anja Verheye
Gentstraat 215
B-8930 Rekkem
Tel.:056.42.67.87
Een weekendmenu voor 65 euro (drinken inbegrepen).
Een kreeftenmenu (!) voor 95 euro (drinken inbegrepen).
Hotel-Restaurant Corona
Buitenhof 39-42
2513 AH Den-Haag
+31 (0)70 363 79 30
De prijzen verschillen per gang. 4 gangen is 39 euro, 6 gangen is 59 euro.
Restaurant La Rive
Professor Tulpplein 1
1018 GX Amsterdam
+31 (0) 20 5203266
De menu's liggen rond de prijs van 110 euro.
Restaurant het Posthuis
Koningstraat 1
7315 HR Apeldoorn
055-5213997
Ook hier wordt gekeken naar het aantal gangen. Beginnend bij 34,50 (3 gangen) tot 54,50 (6 gangen).
Kort samengevat, de kok die zichzelf op heeft gegeven voor Expeditie Robinson heeft toch even laten zien wat hij nog allemaal kan naast het koken. Het was misschien niet zo een succes, maar toch goed gedaan voor die leeftijd!
Door: Rowan Krause
Robert had in de expeditie niet zo veel succes. De samensmelting heeft hij niet gehaald. Maar zijn restaurants in Nederland zijn wel een groot succes. De vijf restaurants waar hij werkt of heeft gewerkt hebben in totaal 7 Michelinsterren. In 2009 was hij samen met zijn dochter te zien in het programma ´over de kook.´ Later nam hij ook nog de presentatie van Topchef opzich en alsof het nog niet genoeg is, bereidt hij ook nog met enige regelmaat klassieke gerechten in de Wereld draait door.
Mocht je ooit zin hebben om naar een restaurant te gaan waar Robert heeft gewerkt, dan staan hieronder de adressen en hoeveel je er ongeveer kwijt bent per persoon voor een menu.
Gastronomisch restaurant La Cravache
Koen Devos - Anja Verheye
Gentstraat 215
B-8930 Rekkem
Tel.:056.42.67.87
Een weekendmenu voor 65 euro (drinken inbegrepen).
Een kreeftenmenu (!) voor 95 euro (drinken inbegrepen).
Hotel-Restaurant Corona
Buitenhof 39-42
2513 AH Den-Haag
+31 (0)70 363 79 30
De prijzen verschillen per gang. 4 gangen is 39 euro, 6 gangen is 59 euro.
Restaurant La Rive
Professor Tulpplein 1
1018 GX Amsterdam
+31 (0) 20 5203266
De menu's liggen rond de prijs van 110 euro.
Restaurant het Posthuis
Koningstraat 1
7315 HR Apeldoorn
055-5213997
Ook hier wordt gekeken naar het aantal gangen. Beginnend bij 34,50 (3 gangen) tot 54,50 (6 gangen).
Kort samengevat, de kok die zichzelf op heeft gegeven voor Expeditie Robinson heeft toch even laten zien wat hij nog allemaal kan naast het koken. Het was misschien niet zo een succes, maar toch goed gedaan voor die leeftijd!
Door: Rowan Krause
Geen opmerkingen:
Een reactie posten